Formentera celebra les Setmanes Gastronòmiques del 13 al 26 d’octubre
Una nova edició de la cita culinària més esperada de la tardor reuneix una quinzena de restaurants amb menús especials a 25 €.
Formentera, octubre de 2025. Del 13 al 26 d’octubre, torna una nova edició de les Setmanes Gastronòmiques de Formentera, una iniciativa impulsada pel Consell Insular de Formentera i PIMEF, amb la col·laboració de Formentera Fons i Lluïres i diversos establiments de l’illa.
Durant aquestes dues setmanes, una selecció de restaurants oferirà menús especials a un preu únic de 25 € (beguda no inclosa), en què cada establiment proposa plats elaborats amb producte local i receptes inspirades en la cuina tradicional formenterenca amb un toc creatiu contemporani.
Restaurants participants
- Café del Lago – Migdia i nits (dimarts tancat)
- Trastenda – Migdia i nits (dissabte migdia i diumenge tancat)
- Can Forn – Migdia i nits (del 13 al 18 d’octubre)
- Mar Grossa – Migdia i nits (dilluns tancat)
- Can Pasqual – Migdia i nits (dimarts tancat)
- Es Marès – Migdia i nits (diumenge tancat)
- Gecko – Migdia (del 13 al 24 d’octubre)
- Al Querto – Nits (dimecres tancat)
- Sa Barraca – Migdia i nits
- Can Martí – Nits (dijous tancat)
- Juvia – Migdia i nits (dimecres tancat)
- 190 Pasos – Nits (de dimecres a dissabte, migdia diumenge; dilluns i dimarts tancat)
- Sa Panxa – Migdia i nits (dilluns tancat)
- Vanni – Migdia i nits (dilluns tancat)
Aquestes jornades són una excel·lent oportunitat per gaudir dels sabors de Formentera i descobrir noves propostes culinàries que fusionen tradició, producte de proximitat i creativitat gastronòmica.
Per a més informació sobre els menús i horaris de cada restaurant, es pot consultar el codi QR inclòs al cartell oficial o visitar els canals de comunicació del Consell Insular de Formentera.
Una cita imprescindible per a amants de la bona cuina i del producte local, que converteix la tardor en una època ideal per degustar Formentera amb tots els sentits.

