Setmanes Gastronòmiques de Formentera: una cita amb el millor sabor local
Els principals restaurants de l’illa ofereixen menús especials entre el 13 i el 24 d’octubre.
Formentera, 16 d’octubre de 2025. Les Setmanes Gastronòmiques tornen a Formentera amb una nova edició que reuneix la millor cuina de l’illa a través d’una àmplia selecció de restaurants que ofereixen menús especials elaborats amb productes locals i receptes tradicionals reinterpretades amb creativitat.
Entre el 13 i el 24 d’octubre, locals com Café del Lago, Trastienda, Can Forn, Mar Grossa, Can Pasqual, Es Marès, Gecko, Al Quèrto, Sa Barraca, Can Martí, Juvia, 190 pasos, Sa Panxa i Vanni oferiran plats de temporada inspirats en la gastronomia mediterrània i en el producte fresc de proximitat.
Cada restaurant mantindrà els seus horaris habituals, amb jornades de migdia i vespre, i dies concrets de descans segons establiment:
- Café del Lago: migdia i nits, dimarts tancat.
- Trastienda: migdia i nits, dissabte migdia i diumenge tancat.
- Can Forn: migdia i nits, del 13 al 18 d’octubre.
- Mar Grossa: migdia i nits, dilluns i dimarts tancat.
- Can Pasqual: migdia i nits, dimarts tancat.
- Es Marès: migdia i nits, diumenge tancat.
- Gecko: migdia, del 13 al 24 d’octubre.
- Al Quèrto: nits, dimecres tancat.
- Sa Barraca: migdia i nits.
- Can Martí: nits, dijous tancat.
- Juvia: migdia i nits, dimecres tancat.
- 190 passos: nits de dimecres a dissabte, migdia diumenges, dilluns i dimarts tancat.
- Sa Panxa: migdia i nits, dilluns tancat.
- Vanni: migdia i nits, dilluns tancat.
Aquesta iniciativa, que posa en valor la cuina formenterera i la feina dels seus professionals, convida residents i visitants a descobrir el gust autèntic de l’illa a través d’una experiència culinària diversa, sostenible i arrelada al territori.

